Gozzi talar ut om Melins framtid i AIK

Tidigare i veckan kom det ut i medier att Roger Melin kommer sluta som tränare i AIK efter säsongen. Hockeybladet har idag intervjuat klubbens sportchef Anders Gozzi för att ta reda på vad som egentligen gäller angående Melin. 

Det har på sistone varit en hel del spekulationer om Roger Melin och var AIK:s tränare kan hamna nästa år. I onsdags kom det ut i medier att Melin kommer hoppa av tränarposten i AIK efter säsongen. Något som AIK sedan dementerade på sin hemsida. Hockeybladet har varit i kontakt med AIK:s sportchef Anders Gozzi som kan bekräfta att Melins framtid i AIK är oviss.

– Det är ingenting som är klart eller så, och det är ingenting som är klart på vår hemsida om att han kommer vara kvar. Han har haft lite funderingar om han kommer vara kvar eller inte, säger Anders Gozzi till Hockeybladet.

Gozzi säger även att upprivningen till det hela ska ha varit att han kände sig tveksam på sitt tränaryrke efter matchen mot Vita Hästen i måndags.

AIK har inte störts av ryktena

Trots att det varit mycket snack om AIK och Melin denna vecka har det inte stört laget som har jobbat på som vanligt.

– Vi har haft en intern kommunikation med Roger och vad han känner just nu. Sen skrivs det alltid saker som inte stämmer, säger Anders Gozzi till Hockeybladet.

Vill inte kommentera eventuell ersättare

På frågan om vilka som är aktuella som ersättare för Melin om han skulle sluta, svara Gozzi så här:

– Vi vill inte kommentera det, vi tänker på nuet, säger Anders Gozzi till Hockeybladet.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN