Först Rowley – Nu lämnar en till Vita Hästen

Vita Hästens forward Erik Olsson blev igår kväll klar för en comeback i Hockeyettan. Efter två år i Hästen vänder han nu hem till sin förra klubb.

Igår kväll på Mariestad Bois hemsida kom nyheten att Erik Olsson gör en comeback i Hockeyettan, Sveriges tredje högsta serie. Olsson spelade i Mariestad säsongerna 13/14 och 14/15. Efter det lev det en flytt till Norrköping och Vita Hästen.

”För bra för att vara sant”

Mariestads sport manager Ronny Eriksson säger på klubbens hemsida att när chansen dök upp var det bara för bra för att säga nej, och att de vet vad de får när Olsson ansluter till klubben.

– När tillfället dök upp var det för bar för att säga nej till. Erik är en klasspelare och vi vet vad vi får. Vi vet även att forwards går åt under säsongen så nu får vi in både bredd och spets, säger Eriksson på klubbens hemsida.

Hästens andra tapp inom en vecka

Olsson blir den andra spelaren denna vecka att lämna Vita Hästen. Fredagen förra veckan blev det även klart att kanadensaren Jordan Rowley lämnar det Allsvenska laget för spel i finska Pelicans.

Målsnål säsong i HockeyAllsvenskan

Olsson spelade totalt 41 matcher för Norrköpingslaget förra säsongen. På de matcherna bidrog Olsson poängmässigt inte mer än tre mål och två assist. Totalt blev det 93 Allsvenska matcher för den 23:årige forwarden i klubben.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN