Förlängningar med tränare och spelare i Vita Hästen

Vita Hästen har under eftermiddagen meddelat att man har förlängt kontraktet med sin tränarduo. Även en spelare stannar i klubben ett par säsonger till.

Vita Hästen har ryckt upp sig på slutet och har tre vinster på de fyra senaste matcherna. Laget ligger just nu på en elfte plats i tabellen med ett ganska tryggt avstånd på åtta poäng till kvalstrecket. Nu har klubben valt att förlänga kontraktet med sina två tränare, Jonas Johnson och Fredrik Eriksson. Kontraktslängden är på ett år, och sportchef Niklas Czarnecki kommenterar förlängningarna.
– Det här var vårt absoluta förstaval så vi är naturligtvis jättenöjda. De har gjort ett fantastiskt jobb. Vi har träffats ett par gånger, vi kände alla att vi ville fortsätta jobba ihop här. Stabilitet är viktigt och det står Jonas för. Det här känns jättebra, säger han till Vita Hästens hemsida.

Kalin förlänger också med Hästen

Det är inte bara Norrköping-lagets tränarduo som har förlängt sitt kontrakt med klubben. Spelaren Mattias Kalin har gjort samma val, och han blir kvar till och med säsongen 2018/19. På 150 matcher i Vita Hästen har Kalin lyckats göra 35 poäng.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN