Fördel Västervik och Tingsryd

Det blev precis som vi tippat mycket jämna matcher ikväll mellan Troja/Ljungby och Västervik samt Tingsryd mot Huddinge. Båda matcherna fick avgöras utanför ordinarie speltid.

Smålandsderbyt slutade 2-1 till Västervik och nu är det klar fördel för laget från den lilla staden öster om Norrköping när returen spelas. Förra året så åkte Västervik i Playoff 1 mot Tingsryd. Nu har man matchboll för att ta sig till Kvalserien till HockeyAllsvenskan.

Tingsryd ledde med 2-1 hemma mot Huddinge när klockan tickade upp på 17 minuter spelade av den tredje perioden. Då drabbas hemmalaget av ett lagstraff, för många spelare på isen. Huddinge utnyttjade det och satte 2-2 med en sekund kvar av power play. Matchen gick även den till förlängning alltså och efter 10 minuter avgjorde Tingsryd och nu är pressen på Huddinge inför returen i Björkängshallen på fredag.

En positiv sak att notera är att det kom nästan 2000 personer på båda matcherna, vi får hoppas att detta håller i sig även till helgen när returerna ska avgöras.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

åtta − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN