Finalpulsen på Mathias Bromé: ”Vi jobbar hårdare än BIK”

Ikväll kan Mora bli HockeyAllsvenska mästare om man tar sin tredje raka seger i finalserien mot BIK Karlskoga. Vi har tagit pulsen på Moras Mathias Bromé.

Efter att Mora vunnit de två första finalmatcherna mot BIK Karlskoga så har man nu skaffat sig flertalet matchbollar i serien bäst av fem matcher. Ikväll så kan man avgöra serien, bli Allsvenska mästare och bli klara för att få kvala mot ärkerivalen Leksand.

Bromé vill inte sväva iväg

När man kommer så här nära SHL och är det ju ingen omöjlighet att man svävar iväg. Men tanken på att stöta på Leksand och att få spela i SHL får inte Mathias att tappa fokus.
– Vi måste vinna en match till innan vi kan börja tänka på något annat.

”Vi jobbar hårdare än BIK”

Att Mora har gjort det bra i mötena med Karlskoga så här långt är det inget snack om och man har verkligen övertygat. Grunden i det menar Bromé ligger i hårt jobb.
– Jag tycker att vi jobbar hårdare än BIK. Vi vinner mer närkamper och vinner mer kamper framför deras mål, säger Mathias Bromé.

”Vi har spelat riktigt bra, alla gör jobbet”

Moras nummer 86 är fostrad i Huddinge IK som håller till strax utanför Stockholm och har representerat både Västerås och Asplöven tidigare. Den här säsongen blev det hela 49 poäng på 51 grundseriematcher men i de två matcherna mot Karlskoga har han gått poänglös av isen. Han poängterar att det är laget som har presterat ihop.
– Jag tycker att vi har spelat riktigt bra, alla fyra femmor gör jobbet varje kväll. Det gäller att jobba hårt varje match.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN