Finalpulsen på Daniel Wessner: ”Vi ska krypa in under skinnet på dem”

Daniel Wessner och hans BIK Karlskoga kvalar till SHL. För motståndet i den HockeyAllsvenska finalen står Mora som vann den första finalen. Ikväll vänder matchserien och det är dags för Wessner & Co att gästa Dalarna och Mora. 

Den första finalen slutade med seger för Mora efter att man gått ifrån med två mål i slutperioden. Idag vänder matchserien och det är dags för BIK att gästa Dalarna. Lagets forward, Daniel Wessner vet vad man behöver göra för att ha chans att vinna.
– Det gäller att komma upp i vårt eget spel, vi behöver komma snabbare till puck. Ligga närmare Mora och ge dem en tuffare resa, säger han till Hockeybladet.nu

”Behöver krypa in lite mer under skinnet på dem”

Vad var det som gick snett i första matchen?
–Vi kom inte alls upp i vårt spel som vi vill spela, vi hade för dålig fart. Vi gav dem alldeles för mycket tid och chanser.

Daniel Wessner är känd för sitt hårda och retfulla spel. Han vet vad som krävs för att få motståndarnas spelare ur balans och hoppas att man kan kvittera matchserien genom att ligga lite närmre motståndarna.
– Vi behöver ligga lite närmre dem och kanske krypa in lite mer under skinnet på dem, säger han.

Tror du att ni lyckas vända det här?
–Ja, absolut. Vi ska ha kvittera matchserien idag och sen tar vi det där ifrån.

Wessner vet vad som väntar

Grundseriens två fighter i Smidjegrav Arena slutade med varsin seger för lagen; 3-0 för Mora och 3-4 för Karlskoga efter straffar. Daniel Wessner vet vad som väntar när man kliver ut på isen ikväll.
– Nä, det är nog inga hemligheter. Dem gillar att spela som vi brukar spela, med hög fart och intensitet. Vi har varit uppe i Mora nu två gånger och vet vad som väntar oss, avslutar Wessner.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN