Efter tränarcirkusen – skriver långtidskontrakt

Efter dubbla tränarrockarder under säsongen har nu Björklöven säkrat upp en tränare de kommande tre säsongerna.

Det har minst sagt varit stökigt på tränarposten i Björklöven under säsongen. Klubben inledde 2016/17 med Tommy Jonsson som efter en tid fick lämna över ansvaret till Markus Åkerblom. Men efter knackigt spel och få inspelade poäng fick han sparken och klubbens General Manager Joakim Fagervall ta över och tog sånär poäng i sin första match senast mot Mora hemma i T3 Center.

Fagervall dubblar just nu jobbet som tränare med GM-posten och nu står det klart att Fagervall stannar i Björklöven de kommande tre säsongerna och har tillsvidare dubbla poster.
– Jag brinner enormt mycket för både föreningen och uppgiften. Vi ska vända på detta och ta kliv framåt, säger han i ett pressmeddelande och fortsätter:
– Jag kände det under matchen mot Mora senast, att det är härligt att vara tillbaka i hetluften – i båset med spelarna. Det kändes också fantastiskt att få det mäktiga publikstödet, trots att det gått knackigt för oss. Nu vill jag att vi ger tillbaka till publiken.

Sportchefen får inte förlängt

Det är inte enbart en förläning av Fagervalls kontrakt som Björklöven släppte under tisdagskvällen. Man meddelade även att sportchefen Daniel Johanssons kontrakt inte förlängt.
– Joakim kommer också att ansvara för rekryteringen av laget inför den kommande säsongen, vilket i sin tur innebär att vi inte förlänger sportchef Daniel Johanssons kontrakt. Daniel blir kvar med administrativa arbetsuppgifter kontraktstiden ut, säger Mikael Salomonsson, styrelseordförande i Björklöven i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN