Chocken: Ännu en Blomqvist kan behöva sluta

IK Panterns Anton Blomqvist har kanske spelat sin sista säsong någonsin. Om den 26 åriga backen som har haft stora skadebekymmer med sin rygg skulle behöva lägga av, skulle han inte vara den första Blomqvist som gör det. Hans bror Albin Blomqvist fick avsluta sin karriär som 20-åring på grund av en hjärnskakning.

Den 26 år gamla backen har haft stora bekymmer med skador och den senaste behandlingen har inte gått som planerat enligt Expressen. Nu kan hans dagar som hockeyproffs vara räknade.

Det var i höstas, tre matcher in i säsongen som ryggen sa nej för Blomqvist. Sen dess har Panterns back-stjärna fått stå vid sidan av rinken. I nuläget ser det ut som att Blomqvist kommer fortsätta stå vid sidan av.

– Jag hade alldeles för ont för att kunna spela och göra mig rättvis i spelet.Då bestämdes att jag skulle vila och behandlas till ryggen var OK. Men det har på sistone inte blivit bättre. Det är något med diskbråck som dom inte riktigt hittar, säger Blomqvist till Expressen.

Framtiden för Blomqvist är för tillfället väldigt oklar. Blomqvist säger själv att det i dagsläget inte blir några fler matcher för den här säsongen, men även att framtiden ser oviss ut.

Blomqvist har utöver spel i Pantern spelat i klubbar som Malmö, Oskarshamn Och Springfield Falcons i AHL.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN