Centern lämnar AIK efter motivationsproblem

Oscar Steén har spelat hundratals matcher med AIK genom åren. Nu lämnar han klubben för andra gången på fyra säsonger, detta på grund av motivationsproblem, det bekräftar AIK på sin hemsida.

Han har varit stommen i AIK under de senaste åren. Nu lämnar Oscar Steén AIK för andra gången på fyra år. Detta med anledning av att han inte längre känner tillfredsställelse och glädje att spela just nu, som AIK förklarar på sin hemsida.

”Vi är väldigt tacksamma”

– Oscar har gjort väldigt mycket för klubben och vi är väldigt tacksamma för att ha haft en så duktig spelare i AIK Hockey. Tråkigt nog känner han inte någon glädje att spela hockey just nu och vill därför bryta kontraktet med oss, säger sportchef Anders Gozzi till klubbens hemsida.

Tuff tid för Steén med operation innan comebacken i AIK

34-åringen anslöt till AIK från Modo inför SHL-säsongen 10/11 där han totalt spelade fyra säsonger. Efter en knäskada med efterföljande operation fick Steén ta ett avbrott med rehab för att komma tillbaka. Istället för en comeback i AIK blev det en avslutning på säsongen i Västerås. Där var han med och kampade om en SHL-plats. Efter säsongen återvände den spelskicklige tvåvägscentern till Stockholmsklubben inför förra säsongen. Efter återkomsten har det totalt blivit 72 grundseriematcher för 34-åringen och totalt 55 poäng.

Vad Oscar Steén ska göra nu är ännu okänt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tjugo + tjugo =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN