Bråk på Vita Hästens träning

Vita Hästen sparkade sin tränare Jonas Johnson efter matchen mot Södertälje där det blev förlust med hela 1-5. Det blev droppen och man tog in en ny huvudtränare i Leif Strömberg.

Det har gett effekt med en gång. På dagens träning visade spelarna prov på jävlar anamma då det blev bråkigt inte bara en, utan två gånger under en powerplayövning.

Tränaren nöjd efter incidenterna

Det var under en övning i powerplay som det hettade till rejält två gånger om mellan tre spelare sammanlagt. Patrick Nilsson började ett mindre gruff med Simon Mitman innan han senare även gav sig in i en batalj med Christian Kåsastul som var av den lite värre sorten. Tränaren Leif Strömberg var nöjd efter incidenterna och såg inte något större problem med det hela.

–  Det var lite känslor, inget konstigt med det. Jag tycker det är ett friskhetstecken att de klämmer på varandra lite. Sen käkade de lunch tillsammans och redde ut det, säger Strömberg.

Bråk som kan tända laget?

Frågan är om det är bra eller dåligt att spelare bråkar med varandra på träningar. Det återstår att se för Vita Hästens del som imorgon spelar sin första match med nya huvudtränaren i båset. Man tar sig an IK Pantern på bortaplan och då lär vi få se vilken effekt dagens träning hade på spelarna.

Vita Hästen ligger just nu på tolfte plats i Hockeyallsvenskan, två poäng före jagande Västervik. Åt andra hållet har man trots allt ”bara” sex poäng upp till åttondeplatsen. Kan leif Strömberg få ordning på laget och hjälpa dom att avancera i tabellen?

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN