BESKEDET: Då hoppas Mora kunna återsamlas

Mora är i raden av klubbar som tvingats pausa verksamheten på grund av coronautbrott i A-laget. Nu kommer besked om när klubben siktar på att återsamla truppen – i alla fall de som är friska.
– Provsvaren kommer senare under veckan, säger Peter Hermodsson.

På fredag siktar Mora på att återsamla de friska spelarna i A-laget efter att ha tvingats pausa verksamheten. I alla fall om allt går som planerat.

De som testats negativa kommer att testas igen innan de får börja träna och de har också fått ta antkroppstest.

– Provsvaren kommer senare under veckan. Planen just nu är att återsamla alla friska spelare som visar upp ett negativt test och är symtomfria på fredag. Men vi lever lite dag för dag just nu och saker kan ändras snabbt, säger Peter Hermodsson, klubbdirektör i Mora till klubbens hemsida.

Tränar hemma

De friska spelarna i Mora tränar på egen hand och de spelare som testats positivt för covid-19 är satta i karantän, allt för att inte sprida smittan.

– Alla spelare som testades positivt förra veckan är isolerade. De spelare som hade ett negativt test är också hemma och följer Folhälsomyndighetens rekommendationer genom att hålla avstånd osv. De tränar på egen hand den här veckan, säger Hermodsson.

Nästa match är planerad till 27 november då Mora ska ta emot Västerås i Smidjegrav.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + sexton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN