Bekräftat: Modo sparkar tränaren

Efter förmiddagens uppgifter om att HockeyAllsvenska Modo Hockey bryter med Andreas Johansson har nu klubben själva gått ut och bekräftat att man skiljs åt.

Det kom under förmiddagen uppgifter om att Modo Hockey under lördagen haft ett sammanträde i styrelsen och där kommit överens om att en förändring var nödvändig, och att det var tränaren Andreas Johansson som skulle tvingas gå.

Under söndageskvällen kom beskedet – Modo går skilja vägar Andreas Johansson.
Johansson tog över Modo under förra säsongen när Larry Huras fick lämna Örnsköldsviksklubben efter en period av dåliga resultat. Sedan dess har klubbben degraderas från SHL efter en kvalförlust mot Leksands IF under våren 2016 och återfinns i skrivande stund på en 11:e plats i den HockeyAllsvenska tabellen, endast fyra poäng från kvalplats till HockeyEttan.
– Vi har i helgen fört en öppen och bra dialog och Andreas Johansson förstår varför förändringen sker. Andreas är en uppskattad medarbetare som har ett stort MODO-hjärta och ett brinnande engagemang för ishockey i allmänhet och MODO Hockey i synnerhet, berättar klubbens VD Johan Widebro för Modos hemsida.

Tills vidare ersätter assisterade tränaren Pär Styf.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN