Bäckman totalsågade Modos nyförvärv

Per Bäckman tillkännagav tidigare under dagen att han är aktuell som ny tränare för Modo. Under januari månad gick han ut och totalsågade när klubben värvade Oskar Steen.

När Oskar Steen valde att lämna AIK för Modo rörde det upp en del känslor lagen emellan. Dagen det offentliggjordes att Steen lämnade AIK var det på grund av motivationsbrist, men timmarna senare vara klar för seriekonkurrenten Modo.

En som tyckte Steen agerade märkligt var Per Bäckman, som snart kan vara tränare i just Oskars Steens Modo. Tidigare idag kom det uppgifter om att den rutinerade hockeytränaren var aktuell och svarade själv på uttalandena.
– Jag har fått en förfrågan och ska bestämma mig innan 18.00, sade han till Sportbladet tidigare idag.

I samband med att Oskar Steen lämnade AIK för Modo skrev Bäckman följande på sin blogg och syftade på nyss nämna Steen:

”Mycket har man upplevt inom ishockeyn, men Stens övergång till MÖDO måste vara något unikt.
Bryter kontraktet med AIK, en timme senare är ha klar för MODO. Anledningen till att han inte ville spela i AIK var tydligen att han inte kände någon glädje. Huvudorsaken är naturligtvis att han den sista tiden har känt att AIK inte har varit nöjda med hans insats. Under tiden har han kontaktat MODO. Droppen blev när han inte fick byta om mot Tingsryd.

Den här typen av spelare som tar till flykten istället för att ta upp kampen är ingenting att ha i ett lag.
GRATTIS AIK !

Hur MODO kan ta en till avdankad spelare är en gåta. Har mycket svårt att se vad han skall tillföra. Har det inte varit bättre att satsa på en ung spelare med entusiasm ? De unga spelarna som får erfarenhet av Hockeyallsvenskan i år är flygfärdiga till nästa säsong. Jag förstår att man inte bara kan ha juniorer, men det är bättre än en trött gamling som inte brinner.”

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN