Backen blir lagkapten för sjunde säsongen i rad

Tingsryd har presenterat sina kaptener inför den kommande säsongen och för sjunde säsongen i rad blir det Robin Olsson som är lagkapten i Smålandsklubben.

Robin Olsson har varit lagkapten i Tingsryd de sex senaste säsongerna. Nu står det klart att den 30-årige backen får axla rollen även den kommande säsongen, meddelar Tingsryd på sin webbplats.

– Jag är oerhört stolt över att få vara lagkapten. Det är något jag brinner för och jag känner mig trygg i rollen där jag bara försöker vara mig själv. Det känns bra med både Rasmus och Anton vid min sida, sedan är vi en grupp med många starka karaktärer, säger Olsson till Tingsryds hemsida.

Assisterande lagkaptener blir backen Rasmus Bengtsson och forwarden Anton Svensson. Rasmus Bengtsson hade samma uppdrag under den senaste säsongen men nyförvärvet Anton Svensson, som inte tidigare spelat i HockeyAllsvenskan, får alltså ett påsytt ”A” på bröstet direkt.

– Robin Olsson var ett självklart val då han under de senaste sex säsongerna haft C:et på bröstet. Rasmus Bengtsson fortsätter sedan förra säsongen och Anton Svensson kliver in med hans erfarenheter. Det blir ett bra komplement. Utöver denna trion har vi många naturliga ledare i omklädningsrummet som kommer att hjälpa laget i den rätta riktningen, säger Tingsryds tränare Magnus Bogren till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN