Almtunas klubbledning är nöjda med sin tränarduo efter klubbens starka höst. Så pass nöjda att de nu har beslutat att förlänga med Niklas Eriksson och Marcus Ragnarsson. Detta meddelade man i ett pressmeddelande på klubbens hemsida under måndagen.

Båda kontrakten är skrivna på 2+1 år och parterna är rörande överens. -“Vi i klubben är nöjda med de här förlängningarna utav Niklas och Marcus kontrakt. Det ger oss förutsättningar att fortsätta bygga vår A-lagsverksamhet och elitverksamhet in i framtiden på det sätt som vi vill,” säger sportchef Tobias Pehrsson säger till klubbens hemsida.

Almtuna har gjort en stark säsong hittills och man ligger på en fin sjunde plats med endast tre poäng upp till tredjeplacerade IK Oskarshamn. Tack vare detta har man nu valt att belöna tränarduon med nya kontrakt.

Vi siktar högt och med dessa förlängningar och Tobias Pehrsson nya roll står vi på en stabil grund för den sportsliga delen av Almtuna, jag är väldigt stolt över att ha den här ledarstaben, det skapar ett lugn inom föreningen och en framtidstro,” säger klubbchef Andreas Klingberg.

Närmast för Almtuna väntar just Oskarshamn på bortaplan.

Kommentarer

Kommentarer