JUNIORKRONORNA: De blir lagkaptener i JVM

Det är klart vilka som blir lagkaptener för Juniorkronorna som ska försvara Sveriges färger under JVM i Edmonton, Kanada över jul- och nyårshelgen.

Ledarna för Juniorkronorna har tagit ut den kvartett som ska leda laget på isen under Junior-VM som avgörs mellan 25 december och 6 januari i Edmonton, Kanada.

Lagkaptenerna

Till lagkapten har den Örebro HUF-fostrade backen Philip Broberg, som spelar i Skellefteå på lån från NHL-organisationen Edmonton Oilers.

Till sin hjälp har Broberg en trio assisterande lagkaptener. Den Väsby IK-fostrade backen Tobias Björnfot, som startade den här säsongen i Djurgården på lån från NHL-organisationen Los Angeles King. Ytterligare en back, den här gången Victor Söderström fostrad i Skutskärs SK och tillhör Arizona Coyotes, startade säsongen i AIK i Hockeyallsvenskan. Till sist har vi Skellefteåforwarden Albin Sundsvik, fostrad i SDE HF.

JVM startar för svensk del på annandagen klockan 20.00 med den viktiga matchen mot Tjeckien. För övriga matcher och TV-tider i JVM, kolla här. För att utnyttja Hockeybladets Viaplay-erbjudande, ta en titt här.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN