Förbundskaptenerna öppnar för Sörensen i Tre Kronor

Många har ställt sig frågande över att Djurgårdens heta forward Marcus Sörensen inte tas i i Tre Kronor trots en fin höstsäsong i SHL.

– Vem ska vi peta nu? Han är dock aktuell för landskamperna i februari, säger Peter Popovic, assisterande förbundskapten till Huvudstadsbladet.

Idag tog förbundskaptenen Per Mårts och assisterande förbundskaptenen Peter Popovic ut truppen till Channel One Cup i Tjeckien och Ryssland helgen innan jul. En spelare som saknas i truppen är Djurgårdens forward Marcus Sörensen. Det är extra svårt att ta sig in i en trupp när man inte spelat några A-landskamper.

– Marcus är en spelare som jag och Per pratar om och han är ständigt aktuell. Nu kände vi att han inte petar någon av de som är uttagna, säger Peter Popovic till Huvudstadsbladet.

Är han aktuell i framtiden?
– Ja det är han verkligen. Det finns en stor chans att han kommer med redan i februari, då kommer vi knappt få med några KHL-spelare. Det kan verkligen bli en chans för Marcus att visa upp sig.

En annan Djurgårdare som verkligen överraskat sedan hemkomsten och debuten i SHL är forwarden Alexander Fällström. Honom har förbundskaptenerna inte haft någon diskussion kring ännu.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN