VÄXJÖ-SILLY: Sex spelare lämnar efter guldsäsongen

Lagbygget inför säsongen 2018/19 är i full gång. Och en dryg vecka efter Växjö vunnit sitt andra SM-guld. Så meddelar man att sex stycken spelare får lämna klubben till nästa säsong.

Växjö är i full gång med lagbygget inför nästa säsong. Klubben har för närvarande hela 19 spelare från årets guldtrupp under kontrakt. Utöver dem finns det tre spelare som har utgående kontrakt. Sex spelare som inte ingår i nästa års lagbygge och får lämna klubben är #5 Noah Welch, Ludwig Wistén, Andy Miele, Eric Martinsson, Robert Rosén och Adam Brodecki.

Två ryktas till SHL-konkurrenten

Noah Welch bekräftade för P4 Kronoberg under guldfirandet att han lägger skridskorna på hyllan. Efter 75 matcher i NHL 298 i SHL, utnämning som SM-slutspelets MVP och två SM-guld är karriären över för Noah Welch.

Robert Rosén som efter avstängningen kom in och blev en av lagets viktigaste spelare i finalserien ryktas vara nära spel i KHL och Sotji.

För Eric Martinsson väntar troligtvis ett NHL-äventyr samtidigt så ryktas Linköping slita i duon Andy Miele och Adam Brodecki. Vart Ludwig Wistén hamnar är ännu oklart.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN