KLART: Redhawks poängbästa förstärker Växjö Lakers

Andy Miele är en av Malmö Redhawks poängbästa spelare, nu står det klart att han fortsätter säsongen i Växjö Lakers.
– Vi gör detta för att ytterligare bredda vår spets inför den stundande säsongsavslutningen, säger Växjös sportchef Henrik Evertsson.

Växjö Lakers leder SHL väldigt bekvämt med hela 17 poäng, ändå förstärker de laget med att värva en av Malmö Redhawks största poängplockare för säsongen.

– Vi har tagit över Andys avtal för den här säsongen. Andy är en kreativ och produktiv spelare som går att nyttja både som center och vinge. Vi gör detta för att ytterligare bredda vår spets inför den stundande säsongsavslutningen, säger Växjö Lakers sportchef Henrik Evertsson på klubbens hemsida.

Centern kommer också att ansluta till sin nya klubb med omedelbar verkan, han hinner dock inte spela mot Djurgårdens IF ikväll. Enligt Lakers hemsida ansluter han till klubben på fredag.

27 poäng på 39 matcher

Amerikanaren har bland annat gjort sex säsonger i AHL där han spelat totalt 420 matcher och gjort 368 poäng. Miele har även några matcher i NHL för Phoenix Coyotes på kontot. I SHL har han i år gjort 27 poäng på 39 matcher. Vilket är lika många poäng som, den numera förre detta lagkamraten i Malmö, Rhett Rakhshani hittills har producerat. Men nu fortsätter alltså karriären i Växjö Lakers för den 29-åriga centern från USA.

– Jag har trivts väldigt bra i klubben och hela organisationen har behandlat mig på bästa tänkbara sätt. Jag hoppas att det kommer gå riktigt bra för Malmö Redhawks i framtiden, säger Andy Miele till Malmö Redhawks hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN