FINAL: SHL-rookien en av tre MVP-kandidater

Förra säsongen spelade SHL-rookien Joel Persson i Hockeyettan. Efter en makalös första hälft av säsongen är han nu en av tre slutnominerade till MVP i CHL. Fansen har hälften av rösterna, här är kandidaterna och så här röstar du.

Snacka om hockeyresa för SHL-rookien Joel Persson, förra säsongen i Kristianstad i Hockeyettan.  Den här säsongen är succén ett faktum och han är en av serieledarna Växjös mest betydelsefulla spelare. I förra veckan nominerades han som en av fem spelare till mest värdefulla spelare i Champions Hockey League, CHL.

Finalist

Nu är det semifinalspel och de första matcherna är spelade. Fansen har dessutom sagt sitt genom att rösta fram de tre spelare som nu står i final om att bli säsongens MVP och få motta priset NordicBet MVP Trophy, i CHL. Förutom Joel Persson är också Šimon Hrubec, Oceláři Třinec och Martin Bakoš, Bílí Tygři Liberec, i final.

Fans och jury utser vinnaren

Under finalen den 6 februari delas priset ut till den spelare som får flest röster. Fansen har halva makten när det gäller vem som blir MVP. Den andra halvan av makten har en jury bestående av Jan Šimek, tjeckiska hokej.cz, Stefan Wasmer, tyska Eishockey News, Matthias Müller, schweiziska Slapshot, Johannes Bauer, österrikiska laola1.at, Bo Lennartsson, Sports Director på CHL, Sami Helenius, före detta NHL-proffs och Magnus Linder, sponsringschef på Nordicbet.

Rösta

Alla som vill lägga en röst på sin favoritspelare kan lägga sin röst till och med den 4 februari.

Rösta här>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN