Comeback för tre viktiga kuggar ikväll

I kvällens omgång i Hockeyallsvenskan ser vi tre spelare göra comeback efter ofrivillig vila. Längst av alla har Modo-spelaren Tommy Enström varit borta, över ett år har han fått vänta på den här återkomsten.

Det var över ett år sedan, närmare bestämt den 31 oktober 2016 som Modo-spelaren Tommy Enström spelade en seriematch. I kvällens match mot Tingsryd är han återigen redo att kastas in i hetluften.

– Det har hela tiden känts bättre och bättre och jag har gått hårdare och hårdare på träning. Handleden känns bra och starkare och vi har även tillsammans hittat sätt att tejpa den för att få den mer stabil, säger Enström till modohockey.se

– Flåset är det inga problem med och jag har haft hjälp av Joakim Bäckström med skridskoåkningen även under den här perioden. Det har inte varit roligt att sitta på sidan om och titta på under så lång tid och jag är nu riktigt sugen på att vara med på match igen. avslutar han.

Öhman spelar även han ikväll
Ljumskarna brukar vara en jobbig skada för en hockeyspelare. Det är något som Västerviks forward Victor Öhman har fått erfara under hösten. Senaste tiden har inneburit tre matcher som åskådare, ikväll så är han dock redo att spela igen. Enligt Västerviks hemsida är det dock oklart hur mycket speltid och i vilken omgivning som Öhman kommer att gå in.

– Det är Victor, tillsammans med läkaren, som har fattat beslutet. Det som är skillnaden nu jämfört med tidigare är att han känner sig fräsch efter träningarna, vilket han inte gjorde tidigare då han hade ont, säger tränaren Roger Forsberg i en kommentar till vt.se.

Vita hästen forward äntligen klar för comeback
Mattias Kalin fick en rejäl smäll på handen för en månad sedan och har sen dess fått sitta och titta på när Norrköpingslaget spelat. På hans 15 spelade matcher hittills har forwarden producerat 6p (4+2) Nu gör han alltså comeback mot Almtuna.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN