VIK: Här är kvartetten som ska leda laget på isen

0
534
kvartetten ska leda laget
Foto: Jens BrandbergVIK Hockey
Västerås har utsett sin lagkapten och tre assisterande kaptener. Här är kvartetten som ska leda laget på isen i vinter. Hur kommer det gå för Västerås?

I går presenterade Västerås kvartetten som ska leda laget på isen under den kommande säsongen. Det är lagkaptenen Fredrik Johansson som får förnyat förtroende över säsongen 2019/2020.

– Freddan står för allt vi vill stå för i VIK. Ett superproffs ut i fingerspetsarna. Han leder laget med exempel, både på isen och i omklädningsrummet. En fantastisk ambassadör för Västerås IK, säger Thomas Paananen tränare i Västerås tyill klubbens hemsida.

Tre assisterande

Till Johanssons assistans fortsätter Morgan Hassel, Kenny Källström med varsitt A fastsytt på matchtröjan.

– De gjorde ett jättebra jobb förra säsongen, tillsammans med Fredda. Alla bidrar verkligen med sina grejer, säger Paananen.

Jimmie Jansson Lorek är ny bland Västerås kaptener och han får även han ett A fastsytt på sin matchtröja.

– Precis som Fredda står Jimmie för allt vi vill stå för i VIK. Han har en härlig framåtanda och vill tävla hela tiden. Betyder mycket för laget även i omklädningsummet, säger Paananen.

Stolt kapten

Fredrik Johansson är naturligtvis stolt över att få leda Västerås som kapten ytterligare en säsong. Han är dessutom nöjd med sina assisterande kaptener.

– Det känns tryggt och bra med Mogge och Kenny, som haft den rollen med mig tidigare. Jimmie visar vägen varenda dag på isen med sitt sätt att vara, och tar även ett stort ansvar i omklädningsrummet.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + 9 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.