KLUBBCHEFEN: Vi kommer att vara redo

Klubbchefen Tom Tärnström i Väsby har sagt sitt. Vi kommer att vara redo när Hockeyallsvenskan startar. 

Turbulensen angående vilket lag som kommer att spela i Hockeyallsvenskan 20/21 mellan Karlskrona och Väsby fortsätter. Upplandslagets klubbchef Tom Tärnström är dock säker. Väsby kommer att spela Hockeyallsvenskan och vi kommer att vara redo när serien startar.

– Vi jobbar för Hockeyallsvenskan och känner oss trygga med att det är vi som kommer få platsen säger Tärnström i ett sms till Hockeybladet.nu

Ni kan alla detta. Karlskrona fick inte en beviljad elitlicens för att spela Hockeyallsvenskan. De överklagade till appellationsnämnden som inte tog upp fallet. Däremot rapporteras det om att klubben kommer att överklaga till Riksidrottsnämden. Detta är inget som bekymrar Tärnström.

– RF kan endast gå in och ändra ett beslut ifall ni Svenska Ishockeyförbundet inte har stöd från regelverket i sitt beslut. De har till 110% stöd från regeln som säger att man inte får vara på obestånd per den 30/4. Det var dom med bred marginal och därför har de degraderats. Det beslutet kommer stå fast säger han.

Vi kommer att vara redo när Hockeyallsvenskan startar 

Tidigare i dag gick Hockeyallsvenskan.se ut med att premiären för serien skjuts upp till tidigast 1 oktober. Något som gör att Väsby får extra tid på sig att förbereda sig för en högre serie.

– Jag är i full gång att prata med befintliga spelare och även nya. Vi kommer hinna få ihop ett slagkraftigt lag till pucken släpps i oktober avslutar Tom Tärnström.

Läs mer om Hockeyallsvenskan här >>>

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN