HOCKEYALLSVENSKAN: Kanadensaren lämnar SSK

Kanadensaren Matt Bailey lämnar SSK med omedelbar verkan, skriver Södertälje på sin hemsida. Bailey ska bli pappa och frun är kvar hemma i USA.
– Det här är ingeting som vi visste om innan, säger Nichlas Falk.

Den kanadensiske forwarden, Matt Bailey, lämnar SSK på grund av personliga skäl. Bailey och hans fru väntar barn och för att klara karantänreglerna tvingas forwarden lämna Södertälje redan nu.

– Bailey har sin fru hemma i USA och de ska snart få sitt första barn, för att kunna närvara vid där med tanke på karantäntider osv betyder det att Bailey måste lämna. Det här är ingeting som vi visste om innan och tyvärr har det inte gått att lösa på annat sätt, men vi har full förståelse för hans situation och att han vill vara på plats hemma. Han har haft skadebeskymmer mer eller mindre under hela säsongen men har verkligen legat i och försökt, det är en grym person och vi är glada att fått ha honom i laget, säger Nichlas Falk, tränare i Södertälje till klubbens hemsida.

38 matcher

Matt Bailey hann med att göra tolv poäng på de 38 matcher han spelade i Södertälje. Han har tidigare representerat Mora i både SHL och Hockeyallsvenskan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN