Forwarden förlänger kontraktet – ”viktig för laget”

Måns Lindbäck har spelat i Södertälje sedan säsongen 2012/2013. Nu har forwarden klar för ytterligare två säsonger i klubben, meddelar Södertälje på sin webbplats.

Södertälje och Måns Lindbäck har kommit överens om en kontraktsförlängning, skriver klubben på sin hemsida. Den 22-årige forwarden har spelat i Södertälje sedan säsongen 2012/2013, och har tagit sig till A-laget genom klubbens J18- och J20-lag.

– Det är såklart jätteroligt. Jag trivs bra i Södertälje, jag har varit här länge nu och det ska bli skoj med två år till. Jag vill vara en hårt jobbande spelare som är en bidragande faktor till framgången den dagen SSK går upp i SHL. Det är ett mål som Södertälje har och det är det mål jag har med min utveckling. När vi väl går upp ska jag vara så redo som möjligt, säger Lindbäck till Södertäljes hemsida.

Denna säsongen har det blivit 42 matcher och sex poäng i Hockeyallsvenskan för Lindbäck, som totalt har spelat 139 matcher i Hockeyallsvenskan för Södertälje. Södertäljes huvudtränare Ulf Lundberg är nöjd med kontraktsförlängningen.

– Han är en väldigt lojal spelare som bidrar med mycket hjärta och hårt jobb. Han har varit många år i klubben nu är viktig för laget och det är roligt att han blir kvar två år till, säger Lundberg till Södertäljes hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN