KLART: Lämnar Pantern för spel i Hockeyettan

Gustaf Berling som var en sen förstärkning i IK Pantern kommer inte längre fortsätta i klubben. Istället kommer spelaren ansluta till Troja Ljungby för spel i HockeyEttan.

HockeyAllsvenskans hemsida framkommer att Gustaf Berling inte längre kommer att utgöra en del av IK Panterns laguppställning inför den kommande säsongen. Under den gångna säsongen skrev han på för den HockeyAllsvenska-klubben strax innan transferfönstret hade stängt.

Innan spelaren tog klivet uppp i Sveiges näst högsta division hade han representerat Halmstad i HockeyEttan. Där hade han lyckats med att producera 19 mål och totalt 54 poäng på bara 33 matcher.

Däremot blev det bara en assist på sju matcher i HockeyAllsvenskan när Gustaf Berling fick chansen i IK Pantern. Framgångarna uteblev och nu kommer kedjespelaren från Ängelholm istället återvända till HockeyEttan. Men Gustaf Berling kommer inte att göra comeback i Halmstad då han har kritat på för Troja-Ljungby. Värvningen tillkännagavs på en medlemsträff i Ljungby under tisdagen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN