Kaos i allsvenska klubben – spelarna tvingar bort tränaren

Det råder kaos i IK Pantern. Trots sportsliga framgångar så sparkades först sportchefen Joakim Tillgren. Och nu tvingas även tränaren bort från båset.

Pantern har inlett säsongen bra och ligger i skrivande stund på en fjärdeplats i den allsvenska tabellen. Men trots de sportsliga framgångarna så har det inte fungerat lika bra inom klubben. I förra veckan skrev vi om att man sprakade sportchefen Joakim Tillgren efter 40 år som verksam inom klubben. Nu kommer nästa besked som bevisar att det fortfarande är kaos i klubben.

Fortsatt kaos

Nu kommer beskedet att Panterns tränare Håkan Åhlund inte kommer att stå i båset under kvällens match mot Tingsryd. Det ska vara på spelarrådets begäran. Detta avslöjas av MrMadhawk på sin blogg.

Enligt Madhawk så anser spelarna att Åhlund ljuger för sina spelare. Han ska ha tappat spelarnas förtroende helt och därför kräver nu spelarrådet tränarens avgång.

Håkan Åhlund kommer alltså inte att stå i båset ikväll vilket han även bekräftar för MrMadhawk. Istället kommer Pantern att coachas av den assisterande tränaren Fredrik Hallberg.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN