BLACK PANTER: Bryter bojkotten – återvänder till läktaren

Efter konflikt och bojkott så har Black Panter nu haft ett extrainsatt medlemsmöte. Där har man lyft ett par viktiga punkter och resulterat i att bojkotten är över och nu återvänder Black Panter till Malmö Isstadion.

Bojkotten är över Black Panter återvänder till Malmö Isstadion efter ett extrainsatt medlemsmöte. Nu uppmanar supporterföreningen alla att ansluta till nästa hemmamatch för att tillsammans heja fram IK Pantern meddelar man i ett pressmeddelande.

Black Panter återvänder till Malmö Isstadion för att heja fram sitt lag nästa hemmamatch. Det är en av punkterna man tillsammans pratat om. Konflikten med klubben har gjort att spelarna kommit i kläm då ingen lösning i konflikten mellan supporterföreningen och klubben kunnat nås.

Åsikten hos Black Panter kvarstår

Black Panter meddelar samtidigt att deras åsikter i konflikten kvarstår och inte har förändrats. Men av ovan nämna skäl väljer nu supporterföreningen att återvända och tillsammans heja fram sitt lag. Black Panter består av IK Panterns mest trogna fans och tillsammans uppmanar de att alla ska göra dem sällskap till Panterns nästa hemmamatch som spelas fredagen den 18 januari. För att delvis ges möjlighet att prata med supporterföreningen om situationen.

Black Panter skickar även en särskild inbjudan till ungdomar som var med och stöttade laget på hemmapremiären.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN