KLART: Succétränaren förlänger med klubben

Hockeyallsvenskan fortsätter att ånga på. Idag står det klart att huvudtränaren skriver på för tre säsonger i toppklubben. ”Vi är väldigt glada över att kunna presentera det nya kontraktet” skriver laget på sin hemsida. 

Han har lyckats plocka upp Modo till en stabil andraplats i tabellen, med 25 vinster på 36 matcher samt 78 poäng totalt ser det mycket optimistiskt ut för laget att bli en SHL-kandidat. Nu kommer en glädjande nyhet för lagets supportrar, succétränaren förlänger med klubben.

”Trivs fantastiskt bra i Modo”

Björn Hellkvist har stått för en fantastisk bedrift som huvudtränare i Modo och har varit en drivande faktor bakom lagets framgångar. Klubben avslöjar nu på sin hemsida att succétränaren förlänger med klubben och blir kvar i minst tre säsonger till.

– Jag trivs fantastiskt bra i MODO där det är en väldigt professionell miljö att arbeta i och där vi har en daglig verksamhet som håller hög SHL-klass. Det är en trevlig stab att arbeta tillsammans med och jag trivs med alla kollegor. På det har vi ett bra och skickligt spelarmaterial för HockeyAllsvenskan där jag tror att många även kan spela i SHL, kommenterar Björn Hellkvist på klubbens hemsida. 

Sportchefens ord: ”Björn, den perfekta pusselbiten”

Modos sportchef Fredrik Glader beskriver förlängningen av kontraktet med positiva ord:

– Björn och hans ledarstab har aktivt arbetat in en kultur som MODO Hockey ska stå för där vi bygger långsiktigt på en helhet med allt från träning, professionalism och ett hårt arbetande hockeylag som dessutom spelar en ishockey som är rolig att följa. I vår kultur där vi fostrar egna spelare är Björn den perfekta pusselbiten att ta oss framåt även fortsättningsvis då han vet hur man utvecklar individer och hjälper dem att bli bättre spelare genom ett modernt ledarskap, kommenterar Glader

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN