Home Ligor Hockeyallsvenskan Framtidsnamnet förlänger med Mora

Framtidsnamnet förlänger med Mora

0

Tidigare idag kunde Mora IK bekräfta att Emil Aronsson förlänger med klubben.
– Det var ett enkelt beslut att stanna.

Emil Aronsson är inne på sin andra säsong för klubben och tidigare idag kunde Mora bekräfta kontraktsförlängningen med 21-åringen i ett pressmeddelande på lagets hemsida.

– Det var ett enkelt beslut att stanna. Peter och Jeremy har gjort ett jättebra jobb med mig och jag har fått utvecklas här och jag känner att jag vill utvecklas ännu mer. Jag trivs i stan och trivs med allt runt hallen så det känns bra, säger Emil själv om sitt beslut att stanna, säger Aronsson i en intervju med klubbens oficiella hemsida.

Även tränaren Jeremy Colliton är glad över att ynglingen valt att stanna i dalaklubben och säger följande till lagets hemsida.
– Vi är jätteglada över att få behålla Emil ytterligare två säsonger. Han har utvecklats jättemycket senaste året och har blivit en mycket viktig spelare för oss. Hans arbetsmoral och vilja att ta sig in i tuffa situationer gör honom effektiv. Han används i alla möjliga situationer och han tar ett stort ansvar både på och utanför isen för att vara så ung. Han kommer att ha en stor roll i Mora i framtiden.

Aronsson har på 36 matcher noterats för 23 poäng (8+15), ifjol noterades forwarden för 5 poäng på 50 matcher.

Kontraktet gäller t.o.m. säsongen 18/19.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.