Efter succén – tränaren kan lämna

Mora har redan säkrat en plats i finalen av HockeyAllsvenskan. En stor anledning till framgången är tränaren Jeremy Colliton som nu kan vara på väg bort.

Mora är på väg mot seriesegern i HockeyAllsvenskan och det ryktas en del kring laget. Nu främst om huvudtränaren Jeremy Colliton. Han har tidigare varit aktuell för att ta över både Brynäs och Leksand nästa säsong.
– Det har varit spekulationer i ett och ett halvt år nu, säger succétränaren Jeremy Colliton till Dalarnas Tidning.

Ryktas till Nordamerika

Det ryktas om att en AHL-klubb givit Colliton ett erbjudande. Kanadensaren, som är inne på sin fjärde säsong i Moras bås efter att ha tvingats avsluta den aktiva karriären på grund av skada, är dock förtegen om framtiden.
– Jag kommer inte kommentera någon spekulation som handlar om min framtid nu. Jag tar mitt beslut efter säsongen, säger Colliton som bland annat har 57 NHL-matcher på CV:t.

”Vi ska göra allt vi kan för att lyckas”

Samtidigt som uppgifterna dementeras så blickar Mora-tränaren inte längre än till de kommande utmaningarna med Mora och fokuserar på den här säsongen..
– Det spelar ingen roll. Mitt enda fokus just nu är att vi i Mora har en fantastisk möjlighet att göra någonting minnesvärt, och vi ska göra allt vi kan för att lyckas, säger han.

”Har gjort ett fantastiskt jobb”

Mora, som går mot seriesegern i kamp med Karlskoga, gör vad som krävs för att nå framgången menar lagets huvudtränare.
– Jag tycker vi har en bra kärna av ledande spelare i truppen. Vår kärntrupp har gjort och gör ett fantastiskt jobb med att visa hur vi ska spela för att vinna, och att visa både på och utanför isen hur vi gör saker här. Det är vad som krävs för att vara där vi är idag, fortsätter han.

”Är inte en bra tränare”

Trots framgångarna och spekulationerna kring framtiden så är Colliton ödmjuk.
– Jag tycker inte jag är en bra tränare. Jag tycker vi har bra spelare som har en fantastisk drivkraft till att vinna, och att man sätter laget före jaget.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN