Sylvegård irriterad efter matchen − ”vi gör inte någon bra match”

Malmös assisterande kapten Emil Sylvegård var irriterad efter matchen, han tycker inte att laget gör någon bra match.
− Piss tycker jag, jag tycker inte att vi gör någon bra match, säger Emil Sylvegård.

Det har inte gått att sklija Malmö och Linköping åt under ordinarie speltid den här säsongen. Alla matcher har gått till förlängning eller straffar och det sista mötet i grundserien mellan lagen slutade 3-4, efter förlängning. Hockeybladet tog sig ett snack med powerforwarden och retstickan efter förlusten.

En pissig match

Malmös Emil Sylvegård är riktigt missnöjd med gårdagensmatch. Han tycker verkligen inte att Malmö gör någon superinsats mot tolfte placerade Linköping då han inte tycker att Malmö är påkopplade på de sätt som han vill att de ska vara.

− Piss tycker jag, jag tycker inte att vi gör någon bra match, säger Emil Sylvegård till Hockeybladet.

Kritik mot sig själv, samt lagkamraten

Powerplay formationerna fungerade inte för Malmö under kvällen eftersom att man missade chansen att göra mål flera gånger om i fem-mot-fyraspel. Sylvegård kritiserar inte bara sin lagkamrat under utloppet om powerplayets dåliga funktionalitet, utan även hur man flyttar puck och pucktempot.

− Skotten tycker jag att han får se lite för mycket av. Vi borde göra det bättre, både jag och Bryggman där framme, säger en kritisk Sylvegård till Hockeybladet.

Sam Lofquist situationen

Man kan ju undra vad det var som Sylvegård sa för väl valda ord till Lofquist som blev så förbaskad att han fick ett hjärnsläpp och knuffade domaren. Vad det var för ord som Sylvegård sade till Lofquist vill han inte nämna. Men Malmöforwarden ger amerikanen mycket kritik för att han är jäkligt mesig.

− Inget speciellt, han är jäkligt mesig bara, tycker jag. Direkt när han får en smäll så går han och gråter till domarna och liknande. Och sen så fick han sitta.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN