MATCHSTRAFF: Hjärnsläpp när backen knuffar domaren

Under tisdagskvällen gästade Linköping Skåne där Malmö stod för motståndet. En match där viktiga poäng stod på spel inför slutspurten av grundserien. Det hettar till extra när Linköpingsbacken får ett ödeläggande hjärnsläpp och åker på matchstraff

Det hettade till i den jämna matchen mellan Malmö och Linköping. Inte blev det bättre när Linköpingsbacken tog ett gigantiskt överkliv som orsakade honom ett enkelt matchstraff. Se när backen får hjärnsläpp och knuffar till domaren.

Hjärnsläpp när backen knuffar till domaren

Linköpings Sam Lofquist får matchstraff efter att ha knuffat den assisterande domaren. Direkt efter tilltaget tvingades Lofqvist lämna planen efter att ha stått för det ytterst onödiga agerandet.
Matchstraffet kommer efter att Lofquist och Sylvegård kommit i ett ordbråk. Den assisterande domaren går mellan för att försöka skilja parterna. Men i samma situation som domaren väljer att går mellan säger Malmöforwarden något som Lofquist att tappa det helt. Lofquist knuffar då domaren i ett försök om att försöka få tag i Emil Sylvegård med får istället med sig ett matchstraff och en gratis duschbiljett. Ett tungt besked för Linköping där Lofqvist varit en viktig kugge i truppen. Det finns dessutom stor risk för att disciplinnämnden blir inblandade i ärendet och då väntar alltså avstängning. Det är inte något klubben vill få mot sig in i slutspurten av grundserien.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN