Publikfavoriten om ordväxligen i utvisningsbåset: ”Kul”

Emil Sylvegård, den stora publikfavoriten i Malmö. Han har under säsongen varit lite kritiserad när det gäller hans fysiska spel, men har under senare tid verkligen steppat upp. 

Publikfavoriten i Malmö, Emil Sylvegård har länge slitit, snackat och tacklats för att få uppmärksamheten av motståndarlaget, något han i år blivit kritiserad för. Det är också något som han håller med om. 

Under en tidigare intervju med Hockeybladet lovade publikfavoriten att han efter landslagsuppehållet skulle det bli mycket bättre med det fysiska spelet, i samband med hans förlängning. Det är något som han också har gjort, han uppfyllde önskemålen både från fans sida och hans egen sida. Under matchen mot Djurgården var där många spelare som lade extra energi på Malmöforwarden.

Sylvegård i fokus

Det syntes att Djurgårdsspelare fokuserade lite för mycket på Sylvegård och hans fasoner igårkväll när Malmö tog emot Djurgården på hemmais. Det håller även publikfavoriten med om.  

– Ja men det håller jag med om, säger Sylvegård till Hockeybladet efter matchen mot Djurgården.

Matchen mot Djurgården präglades av ett fysiskt spel – något som Sylvegård själv tycker att han gynnades av. Värt att notera är att Djurgårdspelare väljer att ta en fight i ”trash-talking” och fysiskt spel mot en av ligans största bråkmakare. 

– Idag blev det en sån match, mycket känslor och tjafs. Dem bjuder upp till det också så då är det lätt för mig att hålla på och smälla på. Det var en rolig match, berättar han. 

Duellen mot Pettersson

I andra perioden hamnade Pettersson och Sylvegård i en liten “fajt” där Sylvegård drog av Petterssons hjälm efter att publikfavoriten tyckt att Petterssons lagkamrat varit lite för aggressiv mot Malmös målvakt Oscar Alsenfelt. 

Han tycker att pucken ligger fri och att man får hugga och slå medans jag tyckte att pucken var blockerad. Och jag tyckte att han kom in som tredjegubbe. Jag skyddar min målvakt och han skyddar väl sin spelare. Men det är sånt som hör hemma, säger en glad Sylvegård till Hockeybladet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN