OLOFSSON: ”En bit kvar innan det är toppform”

Han har spelat flertalet säsonger i Färjestads J18- och J20-lag, men har även spelat i A-laget. I eftermiddags ställdes Johan Olofsson mot sitt tidigare lag när hans Malmö Redhawks tog emot Färjestad.

Det blev seger för Malmö Redhawks i hemmapremiären. Skånelaget besegrade Färjestad med 4-1 efter en känslofull match. För Johan Olofsson var det dock mer än en hemmapremiär och SHL-match. Han ställdes mot sitt tidigare lag Färjestad, där han spelat under många säsonger som ung. Den 24-åriga forwarden är nöjd med segern över sitt tidigare lag.

– Det är skönt så klart. Vi slog dem fyra av fyra förra året så det känns alltid bra att få vinna såklart oavsett vilka man möter, säger Johan Olofsson till Hockeybladet.

Malmö föll i sin SHL-premiär borta mot Mora men studsade tillbaka idag. Forwarden är mycket nöjd med hur laget presterade idag.

– Vi studsar tillbaka från första matchen mot Mora och spelar så som vi vill spela. Vi sätter hög press och har bra disciplin.

Den senaste säsongen var Olofsson en stor del i att Malmö Redhawks gick till semifinal, men enligt honom själv är han en bit från den formen.

– Det känns okej. Jag har en bit kvar innan det är toppform men jag försöker jobba hårt och ta mig in i det, avslutar Olofsson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN