MOLIN OM SKADAN: ”Ska komma tillbaka starkare än någonsin”

På försäsongen skadade sig Malmös nyförvärv Emil Molin knät och tvingades till operation. Nu ska ett större ingrepp göras och säsongen är över. Nu vill han komma tillbaka starkare.
– Jag ska opereras på tisdag, säger Emil Molin till Hockeybladet.

Säsongen är över och nu vill Emil Molin komma tillbaka starkare än någonsin. Det var MrMadhawk som var först med nyheten om att Malmös nyförvärv missar resten av säsongen på grund av skada. En skada han drog på sig redan under försäsongen och nu kommer beskedet att säsongen är slut.

– Tidigare opererade jag menisken, nu är det korsbandet som ska åtgärdas, säger Emil Molin till Hockeybladet.

Den 25-årige forwarden värvades från Modo till Malmö inför den här säsongen. Redan på försäsongen skadade han sig och opererade menisken. Den 9 oktober kom säsongspremiären i CHL och sedan hann han med nio matcher i SHL innan skadan stoppar honom. På tisdag opereras han och det är ett beslut som känns bra.

– På ett sätt känns det bra, istället för att hatta och inte veta om jag kan spela så är det bättre med operation, säger Molin.

Brodins comeback motiverar

Nu är det korsbandet som är skadat. Molin tror inte att det är av, men rehaben kommer att ta tid ändå. Malmöforwarden ser trots mörkret ljust på framtiden, bland annat på grund av den starka comeback som Djurgårdens Daniel Brodin har gjort.

– Det är klart att det inspirerar mig. Jag ska komma tillbaka starkare än någonsin. Vi siktar på att jag ska vara tillbaka till nästa säsong.

Läs mer om Malmö>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN