Malmö plockar in back för att lösa skadesituationen

På grund av skador på backsidan tvingas Malmö att värva. Nu meddelar klubben i ett pressmeddelande att Nichlas Torp förstärker backsidan.

Malmö har förstärkt med Nichlas Torp för att få en lösning på backkrisen i laget. Klubben har skrivit ett korttidskontrakt med den 29-årige backen.

– I den situation vi befinner oss i, med skadorna på backsidan, passar det oss väldigt bra att få in Nichlas fram till uppehållet. Han är en spelare som kan hjälpa oss. Sedan är det upp till tränarna att avgöra om han ska spela, säger Malmö sportchef, Patrik Sylvegård, i pressmeddelandet.

Tränat med Hockeyettanlag

Torp har varit klubblös under hösten och har tränat med Hockeyettanklubben HC Dalen från Jönköping. Nu ser han fram mot att få visa vad han går för.

– Jag är laddad. Jag var och tittade på matchen i går och är sugen på att spela, säger Torp i pressmeddelandet och fortsätter:

– Jag körde på med vanlig sommarträning och sen har jag kört på is med HC Dalen hemma i Jönköping och jag tycker att det har funkat bra, säger han om hur hösten sett ut.

Kontraktet mellan Torp och Malmö är skrivet till och med landslagsuppehållet i november. Backen är spelklar till morgondagens match hemma mot Frölunda.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN