Talangen förlänger, Malmö, Linus Cronholm
Foto: Bildbyrån
Den defensiva talangen började säsongen i Karlskrona. Han har spelat nio J-landskamper och är draftad av Buffalo Sabers, Cronholm blev plockad som 117:e spelare. Nu har han alltså skrivit på ett nytt kontrakt med Malmö, som gäller i ytterligare ett år.

Talangen förlänger kontraktet med Malmö med ytterligare ett år. Cronholm har under säsongen varit utlånad till Karlskrona, där spelade han 20 matcher och stod för fyra poäng. Nu har han alltså återvänt till Malmö och har nu spelat fyra matcher och inte fått någon utdelning än i form av poäng. 

Stor potential

Malmö ser stor potential i talangen som förlänger med dem. Han har sedan dag ett i A-laget visat att han behärskar A-lagsnivån på ett bra sätt. Han har också en stark defensiv spelstil där han gärna hamnar i gruff som är rolig att se på. Från Malmös sida ser de att det är mycket roligt att se en spelare som tagit kliv genom klubben som har etablerat sig i A-laget. 

– Det är självklart extra roligt att han är från staden och har gjort en resa i klubben, säger Malmös sportchef, Patrik Sylvegård på Malmös hemsida.

Stor ära

Cronholm ser stora utvecklingsmöjligheter i Malmö och det är en stor anledning till varför han har valt att stanna i klubben ytterligare ett år. Med hjälp av Peter Andersson och Martin Filander, Malmös huvudtränare och assisterande tränare tror han alltså att han kan lyfta sitt spel som en back till nya höjder. Talangen påpekar också att det är en stor ära att få skriva på ett nytt kontrakt med klubben som han brunnit för sedan ung ålder. 

– Det är en stor ära att stanna kvar och få skriva på ett nytt kontrakt med klubben som jag har brunnit för sedan jag var liten, säger Linus Cronholm på Malmös hemsida. 

Kommentarer

Kommentarer