Backen får förlängt kontrakt med Malmö

I slutet av oktober blev Nichlas Torp klar för spel i Malmö. Under onsdagseftermiddagen meddelade klubben i ett pressmeddelande att det blir fortsatt spel för backen i Skåneklubben.

Det blir fortsatt spel i Malmö Redhawks för Nichlas Torp, meddelar klubben i ett pressmeddelande. Den 29-årige backen blev klar för klubben den 26 oktober och har sedan dess bokförts för tio matcher i Malmötröjan.

– Nichlas har gjort det väldigt bra under den månad som han varit hos oss och han har dessutom tagit en bra roll i omkädningsrummet. Vi ser fram emot att fortsatt se honom som en del av vår backbesättning, säger Malmös sportchef, Patrik Sylvegård, i pressmeddelandet.

”Känns jättebra”

Nichlas Torp, som var klubblös under hösten och tränade med Hockeyettanklubben HC Dalen, är nöjd med att få fortsatt förtroende i Malmö.

– Det känns jättebra och jag är självklart glad över att få möjligheten att stanna här. Alla har tagit hand om mig väldigt väl och jag tycker att spelsystemet passar mig mycket bra. Allt har bara varit positivt så här långt, säger Torp i pressmeddelandet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN