Coronakrisen: Luleå får ekonomiskt stöd

0
243
Coronakrisen: Luleå får ekonomiskt stöd
Foto: Bildbyrån
Coronakrisen har drabbat sportvärlden hårt. Det kunde igår bekräftas att klubben kommer få finansiellt stöd för att lindra de negativa effekterna av virusets framfart.

Igår kunde Luleå bekräfta på sin hemsida att de kommer få ekonomiskt stöd från Sparbankens Nord. Detta för att lindra de ekonomiska effekterna av Coronavirusets framfart i landet.

Luleå får ekonomiskt stöd

Under gårdagen kunde Luleå bekräfta på sin hemsida att Sparbankens Nord kommer att ge ett extra ekonomiskt stöd till Luleå Hockeys dam- och tjejverksamhet för att stötta dem under Coronavirusets framfart.

– Idrotten skapar en attraktiv plats att bo och verka på. Många drabbas hårt nu, och därför har Sparbanken Nords framtidsutskott tagit detta beslut. Det känns mycket bra att vi kan ge en extra stöttning till Luleå Hockey/ MSSK offensiva satsning på tjejer i Norrbotten, säger Erik Mattsson, ansvarig för Sparkbanken Nord – Framtidsbanken, på Luleås hemsida. 

Luleås VD: ”Det känns helt fantastiskt bra”

Luleå Hockeys VD Stefan Enbom kommenterar Sparbanken Nords ekonomiska insats med stor glädje.

– Det känns helt fantastiskt bra att Sparbanken Nord så tydligt hjälper oss i en mycket tuff situation. De kommer i och med denna extrainsats kraftigt bidra till våra möjligheter att fortsätta stärka vår organisation och därigenom bidra till ökad utvecklingskraft i tjejverksamheten.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

5 + 19 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.