KLART: Karlskrona är överens med ny klubbchef

Karlskrona åkte ur SHL genom direktkval mot Timrå i våras och det var en stor besvikelse för klubben som lider av ekonomiska problem. Nu bygger Karlskrona om för spel i Hockeyallsvenskan och idag blev det klart med en ny klubbchef.

Efter att förra klubbchefen Charlotte Gustavsson slutade på sin post när säsongen tog slut så har Karlskrona varit på jakt efter en ny klubbchef. Nu har klubben hittat en ersättare. Karlskronas nya klubbchef är Per Rosenqvist som har ett förflutet i fotbollsallsvenska klubben Kalmar FF som marknadschef som nu byter sport och blir den nya klubbchefen i Karlskrona.

-Vi tror att Per kommer passa perfekt in hos oss, säger ordförande Larsson om nya klubbchefen.
-Per har stor efarenhet av marknads- och försäljningsarbete och att öka omsättning. Han har efarenhet av ledarskap i idrottssammanhang och även i kompetens om affärsutveckling baserat på idrott som produkt. Vi tror att Per kommer att passa perfekt in hos oss, säger Ordförande Tobias Larsson till klubbens hemsida.

Rosenqvist byter sport

För Rosenqvist blir det ett byte av sport. Då han tidigare varit marknadschef i Kalmar FF.
-Det känns inspirerade och mycket bra. Och jag kommer jobba med dom bitarna utanför hockeyn och ge resurser till klubben genom bra sponsors samarbeten, öka attraktionen genom evenemanget så att supportrarna vill uppleva hockey live och ge bra förutsättningar till klubben, sa Rosenqvist under presskonferans. 

Rosenqvist tillträder tjänsten den 1 augusti.

 

 

Läs mer om Karlskrona>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN