PUBLIKFESTER: Det är lapp på luckan i Hockeysverige
Foto: Bildbyrån/Montage
Imorgon spelas sju SHL-matcher och det ser ut att bli riktiga publikfester. Det blir lapp på luckan i Hockeysverige under lördagen.

Snacka om publiklördag i SHL, det blir lapp på luckan i samtliga lördagsmatcher som det ser ut. I Leksand har biljetterna varit slut sedan två månader tillbaka. Det råder hockeyfeber i mellandagarna.

Leksand – Brynäs

Klassikermötet, det stora Gävle/daladerbyt har varit slutsålt i två månader. Det råder i stort sett kaos på kansliet då alla vill ha biljetter till matchen.

– Det har varit slutsålt i två månader och nu är det både telefonkö och folk här som vill ha biljetter, säger Pernilla Allvin, biljettansvarig på Leksands IF i ett mejl till Hockeybladet.

Färjestad – Luleå

Även i Karlstad är det fullsatt, 8 250 biljetter är sålda, meddelar Stefan Eriksson på Färjestads kommunikationsavdelning.

Seriefinalen blir därmed också utsåld.

Örebro – HV71

I Örebro vallfärdar publiken till Berhn Arena under lördagen. Lapp på luckan meddelar Ludwig Andersson, kommunikationsansvarig hos Örebro Hockey till Hockeybladet.

– Det kan röra sig om några få återköp och de kommer i så fall att släppas på webben eller i biljettluckan under morgondagen, säger Andersson.

Oskarshamn – Linköping

Det livsviktiga bottenmötet mellan Oskarshamn och Linköping har även det en stor lapp på luckan. De sista 100 biljetterna till hemmastå gick åt idag på förmiddagen.

– Det kan komma någon retur från restaurangen och borta stå, säger Petra Gustafsson, kommunikatör på IK Oskarshamn till Hockeybladet.

Malmö – Rögle

Fullsatt 12 600 biljetter är sålda till det heta Skånederbyt imorgon. Du kan läsa om derbyt i Hockeybladets derbyspecial.

– Det kan alltid komma någon retur, men just nu är det slut på biljetter, säger Christian Winnberg, kommunikationsansvarig i Malmö Redhawks till Hockeybladet.

Frölunda – Växjö

Scandinavium är utsåld även den till morgondagens match. Den rapporten kommer från marknadsavdelningen hos Frölunda. 12 044 biljetter är sålda och även här lapp på luckan.

Djurgården – Skellefteå

Det blir den tredje arenan med över 12 000 sålda biljetter. På juldagen meddelade Djurgården att det sålts hela 13 150 biljetter till lördagen mot Skellefteå. Det går mot fullsatt, 13 850 åskådare, även i Globen.

I skrivande stund finns det 81 biljetter kvar på borta sittsektionen, 15 biljetter på Etage A, 59 biljetter på Etage B, 21 biljetter på Etage C och några biljetter kvar i hemma- och bortaklacken. Någon exakt siffra har vi inte fått än.

Kommentarer

Kommentarer