HV-KRISEN: Klubben möter supportrarna

HV71 har inte startar säsongen efter förväntningarna och nu kallar klubben supportrarna till ett möte om krisen i klubben. Senare i månaden hålls även ett medlemsmöte för klubben.

Krisen i HV71 är inte över och efter en i det närmaste katastrofal inledning kallar nu klubben till möte med supporterklubben North Bank Supporters, NBS, för att lyfta frågor kring den sportsliga situationen. Det skriver NBS på sin hemsida.

Redan imorgon

Det hör inte till vanligheterna att HV71 bjuder in NBS medlemmar till möte om den sportsliga situationen i klubben. Mötet med NBS hålls redan imorgon 7 november klockan 18.00, i supporterklubbens lokal.

Till mötet kommer klubbens hårt kritiserade tränare, Johan Lindbom, läs Piotr Arvidssons debattkrönika om tränarens vara eller inte vara. Med sig har Lindbom klubbdirektören Agne Bengtsson, sportchefen Johan Hult och spelaren Simon Önerud.

Klubbens medlemmar

Senare i månaden kallar HV71 till möte med klubbens medlemmar. Den 26 november ska de få information från till det mötet kommer klubbens ordförande Sten-Åke Karlsson, klubbdirektören Agne Bengtsson, General Manager Peter Ekelund och sportchefen Johan Hult.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN