HOCKEYETTAN: Huddinge värvar fyra nya spelare

0
730
Huddinge värvar fyra nya spelare
Foto: Henric Wauge
Huddinge är ett lag man alltid kan räkna med i toppen av Hockeyettan. Dock har man blivit av med sin tränare Mikael Östblom samt flera rutinerade spelare. Nu värvar Huddinge fyra nya spelare för att fylla hålen. 

När Huddinge Hockey blev av med Mikael Österblom försvann även tongivande spelare i Niclas Lehmann, Victor Andersson och Gustav Ahnelöv som följde med sin tränare till Vallentuna. Nu har man dock möjligen hittat kraften nu när Huddinge värvar fyra nya spelare.

En av dessa är målvakten Sebastian Andersson som efter flera säsonger i Hammarby hamnade i Väsby efter förra säsongen. När Väsby sedan blev uppflyttade till Hockeyallsvenskan valde klubben att låna ut flera spelare, Andersson var en av dom.

Nu kommer han att förstärka Huddinges trupp tillsammans med tre andra spelare. Christopher Usov har även han ett förflutet i Hammarby men har spelat den senaste säsongen i Norge. Från Piteå plockar man Tim Kämpeberg, en spelare med förflutet i Luleå där han har tre SHL-matcher på sitt CV. Till sist presenterar Huddinge Alexander Svensson som gör comeback i rinken efter tre år. 2017 valde han att lägga skridskorna på hyllan, men har nu fått upp suget igen. Dock har Svensson endast spelat en match på seniornivå, det var i Hockeyallsvenskan 2015.

Huddinge är en klubb med notorisk framgång

2009 åkte klubben ut Hockeyallsvenskan och har efter det år efter år nosat på en uppgång igen. Närmast var 2011 då man kom på en fjärde plats i kvalserien, endast två poäng bakom Tingsryd. Fem gånger har man spelat kvalserien.

Hela Huddinges trupp kan ni läsa på deras hemsida här. 

Läs mer om Hockeyettan här >>>

 

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + femton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.