Spelade en match – tvingas lämna klubben

Han lämnade SHL strax innan transferfönstret stängde. Idag stod det klart att den 33-årige forwarden tvingas lämna sin ”nya” klubb.

Han hade en tuff säsong i SHL. Den forne assisterande kaptenen bänkades under flertalet matcher och valde kort där efter att bryta kontraktet och lämna för spel utomlands. Väl i sin nya klubb spelade han en match, men tvingas nu lämna på nytt.

Spelade en match – tvingas lämna klubben

Det blev inte en långvarig period i Schweiz för Johan Ryno. Den tidigare assisterande kaptenen i Färjestad fick endast spela en match för Lugano innan det idag stod klart att han lämnar klubben. Innan Ryno lämnade för spel i Schweiz hade han spelat fem säsonger tillsammans med Färjestad. Tillsammans med laget stod han totalt för totalt 143 poäng på 212 grundseriematcher. I Färjestad var den 33-årige forwarden en tuff spelare att möta och var dessutom en av publikens favoriter.
Tidigare under sin karriär har Ryno representerat SHL-klubben Leksand som han dessutom var kapten för innan han lämnade för spel i Färjestad inför säsongen 2015/16. Totalt har Ryno spelat 380 SHL-matcher och stått för 234 poäng

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN