BEKRÄFTAT: Här är Johan Rynos nya klubb

0
766
Spelade en match - tvingas lämna klubben
Foto: Bildbyrån
Färjestads tidigare toppspelare tillkännagavs bryta kontraktet med klubben tidigare i veckan. Nu bekräftas han lämna både SHL och Sverige för spel utomlands. 

Färjestads forne assisterande kapten samt bäst betalde spelare bekräftades lämna klubben mitt under pågående match i tisdags. Då var det ännu inte bekräftat exakt vart den 33-årige spelaren tar vägen. Idag kan klubben meddela att de skrivit kontrakt med svensken. Här är Johan Rynos nya klubb.

Här är Johan Rynos nya klubb

Idag kunde den schweiziska klubben Lugano tillkännage att ett kontrakt har tecknats mellan klubben och den forne Färjestadsspelaren Johan Ryno. Kontraktet sträcker sig över säsongen och Ryno väntas anlända till klubben redan ikväll.

Johan är en stabil anfallare med öedarskap karaktär och förmåga. Med sin ankomst har vi ett annat alternativ för säsongens finalsäsong och vi är försäkrade i alla positioner vid olycksfall, säger klubbens tränare Hnat Domenichelli på klubbens hemsida. 

Ryno, som var Färjestads tidigare assisterande kapten, har länge varit en viktig spelare i laget från Karlstad. Under säsongen 2017/18 stod han för 46 poäng på 46 matcher och har alltid varit en viktig kugge under lagets slutspel. Svensken har även representerat Tre Kronor under fyra tillfällen och har sammanlagt gjort sju poäng på 19 matcher i landslagsdressen.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fyra × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.