MÅLEXPLOSIONEN: Fem mål i andra perioden

Den första perioden slutade 0-0, men i den andra akten smällde det till ordentligt. Det gjordes hela fem mål i den andra perioden.

I SHL-matchen mellan Färjestad och Luleå gjordes det hela fem mål i den andra perioden. De flesta, tre, stod gästerna Luleå för. Endast ett av målen, Luleås första, har kommit i powerplay.

Luleå inledde

Det var Luleå som inledde målskyttet efter knappa tre minuter i den andra perioden och drygt 13 minuter senare var ställningen 2-3. Då hade lagen gjort vartannat mål. Det sista målet i perioden gjorde Luleås Austin Farley endast 17 sekunder efter Färjestads kvittering.

Den första perioden var mållös och där avlossades det 17 skott på mål, i den andra avlossades 23 skott.

Just nu är det paus mellan den andra och tredje perioden.