KLART: Rögle snuvar Djurgården på tränare

Nu är det klart att Rögle snuvar Djurgården på tränaren David Printz. Han presenterades av klubben igår. Kontraktet med Ängelholmsklubben är skrivet på två år.

Rögle snuvar Djurgården på tränaren David Printz, som under den senaste säsongen varit backansvarig på klubbens hockeygymnasium och en av tränarna i klubbens J18-lag.

Nu ska han ta hand om Rögles försvarsspel och special teams i boxplay, ett kontrakt som är skrivet på två år.

– Jag är väldigt exalterad över den här möjligheten. Jag är väldigt glad över att vara här, det ska bli spännande, säger David Printz till Rögles hemsida.

Erfaren back

Printz som hunnit bli 40-år har en gedigen CV som spelare i bland annat AIK, Philadelphia Flyers, Djurgården, Nürnberg Ice Tigers, Timrå och Frölunda. Den erfarenheten är något som Rögles sportchef Chris Abbott lägger stor vikt vid.

– Han har mycket erfarenhet som spelare. Det är en kille som vi fått bra rekommendationer på. Han är väldigt passionerad över nästa steg i sin karriär. Jag ser fram emot att få honom hit, säger han till Rögles hemsida.

Samtidigt meddelart Rögle att man förlänger med den andre assisterande tränare Jan Larsson.

– Janne har bidragit med mycket erfarenhet till vår tränarstab. Det har vart till stor hjälp för de andra tränarna. Det här ger en kontinutet framåt. Han är grym, har stor entusiasm för sporten och kan väldigt mycket, säger Chris Abbott.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN