DJURGÅRDEN: Säsongen över för lagkaptenen

Säsongen är över för lagkaptenen i Djurgården, Jacob Josefson, det skriver klubben på sin hemsida. Rehabilitering för nästa säsong ligger i fokus.
– Just nu är det viktigaste att jag blir helt återställd, säger Jacob Josefson.

Djurgårdens Jacob Josefson tvingas lägga ner planerna på en comeback den här säsongen. Därmed är säsongen över för lagkaptenen.

– Det har varit ett otroligt tufft beslut att ta eftersom att jag helst av allt vill vara med mina lagkamrater på isen. Men just nu är det viktigaste att jag blir helt återställd. Jag ser mig själv komma tillbaka starkare än någonsin till hösten så nu ligger allt fokus på rehabilitering fram till dess, säger Jacob Josefson till klubbens hemsida.

Hjärnskakningssymptom

Sedan mitten av januari har Josefson haft hjärnskakningssymptom som inte går över, därför meddelar klubben att säsongen nu är över.

– I grund handlar det om en medicinskt bedömning som vårt medicinska team gör. Vi som arbetsgivare ser till Jacobs hälsa, välbefinnande och välmående som går i första hand. Vidare innebär detta att Jacob kan fokusera på sin vardag, rehabilitering och de åtgärder som är nödvändiga för att primärt uppnå ett bra välmående och därefter förbereda sig för kommande säsong 2021-22. Jacob är en viktig nyckelspelare och person för oss i Djurgården Hockey, därför känns det både rätt och bra att detta beslut är taget, säger Tobias Pehrsson, utvecklingschef i Djurgården till klubbens hemsida.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN