Home Klubbar Djurgården BEKRÄFTAT: Målvakten förlänger med SHL-laget

BEKRÄFTAT: Målvakten förlänger med SHL-laget

0
BEKRÄFTAT: Målvakten förlänger med SHL-laget
Foto: Bildbyrån
Idag, under lagets möte mot Rögle, kunde SHL-klubben bekräfta att den framgångsrike målvakten förlänger med klubben. 

Han stängdes av efter att ha knuffat till domaren. Idag får målvakten vila från spel på grund av avstängningen han ådrog sig i mötet mot Luleå. Under en intervju i den första periodpausen kunde klubben bekräfta att målvakten förlänger med SHL-laget.

Målvakten förlänger med SHL-laget

Niklas Svedberg förlänger med Djurgården. Detta kunde klubben bekräfta mitt under dagens match mot Rögle. En stor applåd spred sig under den första periodpausen när det tillkännagavs att Djurgårdens målvakt och den strategiska sportchefen Joakim Eriksson stod nere vid sidan av isen med ett kontrakt liggandes på bordet. Svedberg, som är avstängd under kvällens möte mot Rögle, kunde tillsammans med sportchefen bekräfta att han förlänger kontraktet med Djurgården. Han kommer med andra ord stanna i klubben till och med säsongen 2021/22.

Niklas Svedberg – en framgångssaga

Niklas Svedberg kom till Djurgården inför säsongen har har sedan dess varit en av lagets vassaste kort. Den 30 årige målvakten har en räddningsprocent på 91,8% så här långt och ligger för nuvarande på en femteplats i SHL:s målvaktsliga. Svedberg är en meriterad målvakt med erfarenhet av både NHL och KHL. Svedberg kommer att ansluta till laget efter kvällens match mot Rögle då hans avstängning är över.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.